Hoe begin ik?

Waarom presteren sommige sites zoveel beter dan anderen? Hoe zou het zijn als jouw site verdubbelde in prestaties? Het is mogelijk: Univé verkoopt 215% meer verzekeringen, de ANWB 336% meer rijopleidingen en conversie van The Sting steeg tot boven het dubbele van het marktgemiddelde. Wat zou jij daar voor moeten doen en wat zou dat betekenen voor jou en jouw organisatie?

 

Juist wanneer je jouw site gaat vernieuwen of gaat verbouwen heb je de kans om een nieuwe fase in internetontwikkeling toe te passen. Deze succesvol gebleken aanpak is gericht op nòg meer klantgerichtheid. Want met het pas betrekken van klanten tijdens het bouwen of scrummen ben je eigenlijk al veel te laat.

 

In tien jaar tijd hebben we onze methodiek verfijnd en kennen we de valkuilen en succesfactoren. Want wat klantgericht lijkt, is niet altijd klantgericht. En nog meer A/B testen, content optimaliseren of usability testen is meer van hetzelfde: voor een drastische verbetering is nog veel meer nodig. Met meer opbrengsten en zonder een langere doorlooptijd.

 

Netmarketing weet hoe sitebezoekers klikken. Neem daarom contact met ons op om vrijblijvend van gedachte te wisselen hoe wij samen jouw nieuwe siteproject zouden kunnen aanpakken.

 

Meer weten? Neem contact op met Ronald Verschueren op 06-53708061.

 


CONTACT

Wil jij ook een betere website en meer resultaat?
Vrijblijvend sparren kan altijd. Laat daarom nu een berichtje achter. Bellen mag ook: 010-820 85 43