Over ons

Beter presterende websites: meer conversie, zelfredzame en tevreden klanten. Dat is waar Netmarketing voor staat. Wij geloven dat als gebruikers van sites beter worden bediend, de achterliggende bedrijven worden beloond met meer siteresultaat.

 

Netmarketing ontwerpt sites op basis van inzichten in het gedrag van de  sitegebruiker. Meer dan 7.000 personen hebben we in individuele sessies bestudeerd. We leerden hoe sites op dit gedrag kunnen worden aangepast en hoe we dat kunnen optimaliseren. En we ontwikkelden hier een methodiek voor. De cases op onze site zijn enkele van de vele voorbeelden: 215% conversiestijging bij Univé verzekeringen, 336% meer verkoop voor ANWB Rijopleidingen, een verviervoudiging in verkoop aan specifieke marktsegmenten bij Essent en een dubbele conversie voor The Sting. De aanpak werkt.

 

In 2016 werd Netmarketing in een onderzoek van Motivaction tot het voor klanten best presterende full service bureau verkozen, in een onderzoek waar meer dan 400 ecommerce bedrijven op basis van klantbeoordelingen werden vergeleken.  We zijn onze klanten erg dankbaar voor deze bijzondere onderscheiding in de ‘Emerce Top 100 ecommerce bedrijven’.

 

Netmarketing is voor 80% actief in BtC en 20% in BtB. Het merendeel van onze activiteiten vindt in Nederland plaats, een deel voor de Belgische markt vanuit de Europese hoofdstad Brussel. We mogen in beide landen verschillende branches bedienen, zoals online retail, banken, verzekeringen, RTV, uitgeverijen, energy, vergelijkingssites, OV, online gaming, travel, pensioenen, leasing en fashion.


img_about_01

img_about_02

Missie

Wij geven gebruikers een stem èn een betere online behandeling.
Wij vinden dat consumenten online een veel betere behandeling verdienen: eerlijker, transparanter, gemakkelijker en met meer zekerheden. Zij verdienen een betere online wereld waarin zij de weg kunnen vinden en gehoord worden.
Wij willen dit doen door gebruikers van online toepassingen en software een stem te geven. Door te luisteren naar deze ‘user voice’ kunnen wij hun wereld verbeteren.

Door ons werk profiteren consumenten van een betere user experience en een meer gelijkwaardige behandeling.
Bedrijven die met ons meegaan worden beloond met een beter rendement: klanten van onze klanten hebben hierdoor een prettigere online ervaring waardoor ze niet alleen een positiever beeld krijgen van de organisaties achter de sites, maar ook meer zullen afnemen, meer omzet zullen genereren en tevreden, trouwe klanten worden.

Visie

De ontwikkelingen omtrent de mogelijkheden van internet zijn nog maar pas begonnen. Hoe snel deze ontwikkelingen ook mogen plaatsvinden, hoe krachtig ook hun impact: de eindgebruiker is in control.

Doelen van organisaties worden met behulp van internet niet in de eerste plaats bereikt door vergaande automatisering, zoals marketing automation, AB testing, zoekalgoritmes en verkoopalgoritmes of site analytics. De klant achter al deze getallen en zijn kliks bepalen het succes, waarmee het belangrijk wordt naast de behoeften ook het gedrag van deze klanten steeds beter te leren kennen.

Alleen door al haar werk in de eerste plaats op de klant en zijn gedrag te baseren, kan Netmarketing de sites en apps van haar klanten beter laten presteren en de klanten van Netmarketing optimaal van dienst zijn.

Values

Klant focus
We willen het beste voor onze klanten bereiken. We zijn daarin professioneel: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We doen er alles aan om onze klant als de beste te begrijpen en daarvoor continue een dialoog aan te gaan. We denken verder dan een eerste vraag van onze klanten: we anticiperen, zijn pro-actief en stellen de eindklant voorop.

Kwaliteit
Ons werk heeft grote impact op de toekomstige prestaties van sites en apps. We willen daarom de beste kwaliteit leveren, waarbij we kwaliteit omschrijven als ‘fitness for use’. We doen dat door voor elke klant het gewenste eindresultaat af te stemmen. Alle kwaliteit wordt intern gecontroleerd en geborgd. Dat doen we efficiënt en doeltreffend zodat onze klanten zeker zijn van een optimale prijs/prestatieverhouding.

Team work
Teams leveren betere resultaten dan een verzameling individuen. Teams zorgen voor een betere uitwisseling van kennis en creativiteit. Netmarketing werkt daarom in teams samen met haar klanten.

Verantwoordelijk
We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en zijn aanspreekbaar op het resultaat. Ons werk heeft immers effect op een groter geheel van projecten bij onze klanten, hun online resultaten en hun bedrijfsresultaten. Het raakt onze klanten en de klanten van onze klanten. Organisaties leggen een deel van hun toekomst in onze handen. We gaan hier zorgvuldig mee om.

People

Netmarketeers zijn nieuwsgierig en gedreven. We hebben een passie voor online en nog meer voor de gebruikers van sites en apps. Onze passie helpt ons om elke dag onze klanten optimaal te laten presteren We hebben daarbij veel praktische ervaring, gecombineerd met een stevige kennisachtergrond. De mix aan mensen maken teams, waarin we klantinzichten verzamelen en kennis delen. Zodat we onze klanten maximaal kunnen helpen.


img_about_03

CONTACT

Wil jij ook een betere website en meer resultaat?
Vrijblijvend sparren kan altijd. Laat daarom nu een berichtje achter. Bellen mag ook: 010-820 85 43